نوشته شده توسط : تقوی

تعمیر انواع تخت جراحی و بیمارستانی با تعمیرکاران حرفه ای

فروشگاه به توان تجهیز احیاء نمایندگی اصلی تعمیر تخت جراحی

تخت های بیمارستانی نوعی تخت پزشکی هستند که به طور خاص برای آسایش و رفاه بیماران در بیمارستان ها، اورژانس ها و حتی در منزل طراحی و ساخته می شوند. این تخت ها به سه نوع اصلی تخت بیمارستانی مکانیکی، تخت بیمارستانی الکترونیکی و تخت بیمارستانی نیمه الکترونیکی طبقه بندی می شوند. به توان تجهیز احیاء تیمی از متخصصان بسیار آموزش دیده و ماهر را در زمینه تعمیر تخت جراحی فراهم می کند تا اطمینان حاصل شود که تخت های بیمارستانی شما به سرعت و به طور موثر تعمیر و نگهداری می شوند.

تخت‌های بیمارستانی برای بیمارانی که نیاز به مراقبت‌های پزشکی دارند ساخته می‌شوند و در بیمارستان‌ها و مراکز درمانی مورد استفاده قرار می‌گیرند. این تخت ها دارای ویژگی های منحصر به فردی هستند که باعث سلامت و راحتی بیمار می شود. مدل‌های مختلفی در دسته تخت‌های بیمارستانی وجود دارد، از جمله تخت‌های کودکان، تخت‌های بیمار، تخت‌های CCU، تخت‌های ICU، تخت زایمان، تخت‌های ارتوپدی، تخت معاینه و غیره.

همه تخت ها را می توان به طور کلی به دو دسته مکانیکی و الکتریکی طبقه بندی کرد. که تعمیر تخت جراحی هر کدام از این مدل ها متفاوت است.  یکی از نمونه‌های تخت بیمارستانی که به دلیل سازگاری شناخته شده است، برای استفاده بیماران در طول اقامت 24 ساعته طراحی شده است. این نوع تخت نه تنها در مراکز درمانی بلکه در سایر مکان ها نیز مورد استفاده قرار می گیرد.

اقدامات پیشگیرانه برای جلوگیری از تعمیر تخت جراحی

برای اینکه نخواهید تعمیر تخت جراحی را انجام دهید باید این اقدامات پیشگیرانه را انجام دهید.   

ارزیابی وضعیت قاب 

کابل برق را بررسی کنید 

تست های عملکرد باتری را انجام دهید 

جک ها را بررسی کنید 

حرکات تخت را ارزیابی کنید 

سیستم کنترل و کنترل پنل تخت را بررسی کنید 

عملکرد دکمه ها، کنترل ها و نمایشگر دستگاه را بررسی کنید 

حرکات دستی را ارزیابی کنید 

ترمزهای تخت و مکانیزم آزادسازی را بررسی کنید 

قابلیت تنظیم زاویه و ارتفاع تخت را بررسی کنید 

سطح تخت را بررسی کنید 

از تمیزی نمای بیرونی دستگاه، از جمله تمام لوازم جانبی، کابل ها و کنترل ها اطمینان حاصل کنید. 

در پایان هر روز، تمیزی چرخ های تخت را بررسی کنید و در صورت لزوم آنها را تمیز کنید. 

هر دو هفته یکبار، تمام عملکردهای دستگاه باید بررسی شوند تا از عملکرد صحیح و بی صدا اطمینان حاصل شود. در صورت بروز هرگونه مشکل، تخت باید توسط تکنسین ماهر بررسی و تعمیر شود. 

پدال ها، ترمزها، چرخ ها، دوشاخه ها و سیم کشی ها باید قبل از استفاده بازرسی شوند. 

نقص در حرکت تخت یکی از رایج ترین مسائل است که اغلب ناشی از عملیات توسط پرسنل آموزش ندیده یا ضربه به سیستم الکتریکی در حین حمل و نقل است.

 


:: بازدید از این مطلب : 27
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : یک شنبه 28 بهمن 1403 | نظرات ()
نوشته شده توسط : تقوی

چراغ اتاق عمل چیست و کارایی آنها

فروشگاه به توان تجهیز احیاء نمایندگی اصلی فروش انواع چراغ اتاق عمل سیالیتیک

چراغ اتاق عمل که به عنوان سیستم‌های روشنایی متحرک یا چراغ سیالیتیک نیز شناخته می‌شوند، برای تامین نور کافی در اتاق عمل استفاده می‌شوند و دید را برای روش‌های جراحی افزایش می‌دهند. شدت این چراغ ها را می توان با استفاده از دکمه کنترل تنظیم کرد. بازوهای متصل به چراغ ها امکان تنظیم ارتفاع را فراهم می کنند و به گونه ای طراحی شده اند که قابل استریل شدن باشند. این چراغ ها از طریق یک سازه پشتیبانی به سقف اتاق عمل نصب می شوند. .

برای جلوگیری از اعوجاج رنگ، برای چراغ اتاق عمل ضروری است که نوری شبیه نور طبیعی روز ساطع کنند. علاوه بر این، آنها نباید دمای محیط اتاق عمل را افزایش دهند، به این معنی که باید نور خنک در محدوده دمای رنگ 3000 تا 5000K تولید کنند.

علاوه بر این، این نورها نباید سایه ایجاد کنند و اطمینان حاصل کنند که سایه جراح بر روی بافت های بیمار نمی افتد. یکی دیگر از ویژگی های مهم چراغ های اتاق عمل این است که باید عمق نفوذ نور کافی و استاندارد را به بافت ها ارائه دهند.

مناسب ترین چراغ اتاق عمل، چراغ جراحی است که در انواع مختلف از جمله پیکربندی های تک قمره، دوقمر و سه قمره عرضه می شود که قادر به روشنایی مناطق مختلف است. با توجه به اینکه در حین جراحی، دست ها، سرها، تجهیزات و عوامل دیگر ممکن است سایه ایجاد کنند، طراحی باید به طور موثر سایه های مخرب را به حداقل برساند و اعوجاج رنگ را کاهش دهد.

چراغ اتاق عمل قابل حمل و سقفی به طور خاص با شش چراغ سفید طراحی شده است که به آن امکان می دهد حداکثر روشنایی را بدون هیچ گونه تغییری ارائه دهد و در نتیجه امکان توجه متمرکز بر روی محل جراحی را فراهم می کند.

این نوع چراغ جراحی LED دارای طول عمر 50000 ساعت است که مصرف کنندگان را تشویق می کند تا در این راه حل روشنایی جراحی قابل حمل و نصب شده روی سقف سرمایه گذاری کنند. برای بهینه سازی سرمایه گذاری، توانایی کنترل شدت و توان بدون تماس مستقیم نیز می تواند خطر آلودگی را به حداقل برساند.

علاوه بر این، در حین نصب، حداقل فضا را اشغال می کند و گزینه های نصب متعددی از جمله امکان نصب با استفاده از سقف کاذب یکبار مصرف را ارائه می دهد.

ویژگی های کلیدی چراغ اتاق عمل

  • ارائه روشنایی کافی متناسب با روش های مختلف جراحی.
  • انتشار نوری که شباهت زیادی به نور طبیعی روز دارد.
  • تولید نور خنک با استفاده از فیلترهای نوری مناسب.
  • قابلیت نفوذ نور عمیق به ناحیه جراحی.
  • به حداقل رساندن سایه ها در میدان جراحی.
  • نگهداری از یک محیط بهداشتی برای لامپ.
  • سادگی در طراحی و سهولت تنظیم برای نور.
  • در دسترس بودن سر نورهای متنوع و مدولار برای دستیابی به روشنایی و پوشش منطقه بهینه.

ویژگی های چراغ اتاق عمل

 

تولید روشنایی که شباهت زیادی به نور طبیعی روز دارد یکی از ویژگی های کلیدی نور جراحی است. این قابلیت به متخصصان پزشکی کمک می‌کند تا رنگ‌ها را دقیقاً همانطور که هستند درک کنند، در نتیجه خطاهای درک رنگ را در طول تشخیص به حداقل می‌رسانند. وجود این ویژگی در نور پزشکی برای انجام روش‌های درمانی بسیار مهم است، زیرا پزشکان را قادر می‌سازد تا رنگ‌های بافت را دقیقاً همانطور که وجود دارند مشاهده کنند و امکان تشخیص سریع حتی کوچک‌ترین تغییرات را فراهم می‌کند.

علاوه بر این، نور ساطع شده از لامپ جراحی نباید دمای اتاق عمل یا هر محیط دیگری را که در آن استفاده می شود، افزایش دهد. با توجه به اینکه این چراغ معاینه برای مدت طولانی در اتاق عمل روشن می ماند، به طور مداوم بر روی سر، گردن و بدن جراحان و کادر پزشکی می تابد. اگر گرما ایجاد کند، می تواند باعث ناراحتی و ناامیدی جراح شود.

چنین ناراحتی می تواند تأثیر مستقیم و منفی قابل توجهی بر عملکرد جراح داشته باشد. علاوه بر این، ضروری است که تابش و گرمای نور به گونه‌ای مدیریت شود که از خشک شدن بافت‌های بیمار جلوگیری کند، و اطمینان حاصل شود که روند درمان به خطر نیفتد.

 


:: بازدید از این مطلب : 24
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : شنبه 27 بهمن 1403 | نظرات ()
نوشته شده توسط : تقوی

 اشنایی با پنس جراحی اتاق عمل و کارایی آن

فروشگاه به توان تجهیز احیاء نمایندگی اصلی فروش انواع پنس جراحی

یکی از متداول ترین ابزارهای جراحی که در اتاق های عمل بیمارستان ها، کلینیک های جراحی و محیط های مشابه مورد استفاده قرار می گیرد، پنس جراحی است. این ابزارها برای انجام جراحی ضروری هستند، زیرا دستکاری و تثبیت بافت های بدن را تسهیل می کنند.

پنس جراحی را می توان به عنوان ابزاری حیاتی در روش های جراحی و کارهای پزشکی طبقه بندی کرد که اغلب در اتاق های عمل و فعالیت های جراحی مشاهده می شود که هر کدام برای عملکردهای خاصی طراحی شده اند. کاربردهای آن‌ها به برش‌های جراحی، بخیه زدن و موارد دیگر گسترش می‌یابد، با انواع مختلفی که بر اساس طراحی فک‌هایشان دسته‌بندی می‌شوند، که هر کدام هدف مشخصی را انجام می‌دهند.

انواع پنس جراحی چیست ؟

پنس جراحی در انواع مختلف میباشد که شامل موارد زیر است:

فورسپس هموستاتیک، که به عنوان گیره عروقی نیز شناخته می شود، برای گرفتن رگ های خونی و شریان ها استفاده می شود.

  1. پنس کوخر برای نگه داشتن ایمن بافت های سفت و متراکم طراحی شده است.
  2. فورسپس با دندانه های تخصصی برای گرفتن پوست و غشاهای داخلی استفاده می شود.
  3. پنس تمیز کننده تخصصی برای پانسمان بیماران استفاده می شود.
  4. فورسپس تناکولوم در جراحی های زنان برای گرفتن بافت رحم استفاده می شود.
  5. فورسپس کرایل به طور خاص در طی جراحی های ارتوپدی هنگام برش استخوان استفاده می شود.
  6. پنس های آلیس برای استفاده با روده بزرگ طراحی شده اند و به طور موثری آن را در طول عمل بستن می کنند.
  7. پنس آلیس برای گرفتن آرام اندام های نرم داخلی مانند بافت چربی در نظر گرفته شده است.
  8. پنس Debakey در طول جراحی های شریانی برای بستن عروق بزرگ استفاده می شود.

فورسپس به طور گسترده در اتاق عمل استفاده می شود و در انواع مختلفی که در بالا ذکر شد تولید می شود. این انواع از آلیاژهای مختلفی ساخته می شوند که مستقیماً بر قیمت آنها تأثیر می گذارد. همانطور که قبلا ذکر شد، هزینه فورسپس با کیفیت ساخت آنها تعیین می شود.

روش مناسب برای ضد عفونی کردن پنس جراحی به شرح زیر است:

  1. تمیز کردن: این مرحله شامل خارج کردن خون و مایعات بدن از پنس قبل از ضدعفونی یا استریل کردن است.
  2. ضد عفونی: این کار را می توان از طریق سه روش انجام داد:

   - بخار با دمای پایین

   - جوشاندن سازها در آب داغ

تمیز کردن و ضد عفونی کردن پنس های مختلف جراحی پس از هر بار استفاده ضروری است. در ابتدای فرآیند تمیز کردن، اگر خون و ترشحات روی ابزار خشک شده است، توصیه می شود آنها را در یک لگن آب مقطر استریل قرار دهید تا بقایای آن نرم شود تا راحت تر خارج شوند. توصیه می شود در حین تمیز کردن، قفل ابزارهای قفل را باز کنید تا اطمینان حاصل شود که تمام سطوح می توانند به طور کامل تمیز شوند. استفاده از محلول های نمکی ممنوع است، زیرا می توانند به مرور زمان منجر به ایجاد حفره و خوردگی شوند. پس از شستن و تمیز کردن ابزار باید فورا خشک شده و در محیطی تمیز نگهداری شود. ابزارهای دندانه دار و مفصلی باید برای جلوگیری از زنگ زدگی و سهولت استفاده روغن کاری شوند. ابزارهایی که زنگ زده یا خورده شده اند باید به سرعت دور ریخته شوند تا از آلودگی سایر ابزارها جلوگیری شود. هنگام تمیز کردن وسایل، باید از آب مقطر استفاده شود، زیرا آب لوله کشی به دلیل دارا بودن کلر ممکن است باعث آسیب و خوردگی ابزار جراحی شود. تماس با مواد اسیدی نیز می تواند منجر به خوردگی ابزار جراحی شود.

 


:: بازدید از این مطلب : 26
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : شنبه 27 بهمن 1403 | نظرات ()

صفحه قبل 1 2 3 4 صفحه بعد